Avantajele azilului nostru privat pentru bătrâni din Moldova
Îngrijire permanentă

Oferim supraveghere și îngrijire 24/7

Personal calificat

Personalul profesionist tratează fiecare oaspete cu grijă deosebită și dragoste.

Diverse activități de agrement

Plimbări în aer liber, jocuri de masă, concursuri, activități recreative

Servicii medicale

Starea de sănătate a pacienților este monitorizată zilnic

Alimentație echilibrată

Oferim alimentație adecvată, completă și echilibrată, ținând cont de toate cerințele

Condiții pentru pacienții ce duc un mod de viață sedentar

Echipamente speciale, paturi cu secțiune reglabilă a capului, scaune cu rotile, noptiere

Acceptăm oaspeții cu diagnostice
Tulburări psihologice

Demența legată de vârstă
Boala Alzheimer
Demență
Depresie
Nevroze

Probleme cu mișcarea

Fracturi de severitate variabilă
Boala Parkinson
Osteohondroză
Artrită
Varice

Probleme cardiace

Boli cardiovasculare
A suferit un accident vascular cerebral
Boli ale sistemului nervos

Probleme de vedere

Demența legată de vârstă
Boala Alzheimer
Demență
Depresie
Nevroze

Despre azilul nostru privat pentru bătrâni din Moldova

Azilul pentru persoanele în vârstă și persoanelor cu dizabilități «TRĂIEȘTE» — este o alegere cu adevărat inteligentă

145+
clienți mulțumiți
119
comentarii pozitive
28
locuri libere
21+
ne recomandă
номер эконом в Доме престарелых в Киеве

Clasa economică

 • 5-6 persoane în cameră
 • Alimentație standard
 • Îngrijire la cerere
zakaz
номер стандарт в Доме престарелых в Киеве

Standard

 • 4 persoane pe cameră
 • Alimentație standard
 • Îngrijire atentă
zakaz
номер полулюкс в Доме престарелых в Киеве

Suită Junior

 • 3 persoane pe cameră
 • Alimentație îmbunătățită
 • Garantat serviciul asistentei medicale
zakaz
номер люкс в Доме престарелых в Киеве

Lux

 • 1-2 persoane în cameră
 • Alimentație echilibrată
 • Garantat serviciul asistentei medicale 24/7
zakaz

În azilul privat pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, persoanele cu dizabilități și vârstnicii trăiesc într-o atmosferă confortabilă, calmă. În cadrul instituției de la Kiev, persoanele în vârstă sunt complet eliberate de toate grijile cotidiene. Azilul pentru bătrâni are camere luminoase, paturi moderne și teritoriul pentru mersul pe jos în aer liber. Și personalul amabil al instituției nu privează de atenție niciun locatar.

29.09.2020 Vera Frolova

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

11.09.2020 Roman Copaci

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot  ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

2.09.2020 Elene Rotar

Acum trei ani, familia noastră a avut o pierdere grea– tatăl meu a decedat. Mama noastră nu a putut suporta cu ușurință moartea sa și după două luni a avut un accident vascular cerebral. Medicii au spus că are nevoie de îngrijire constantă, dar nu am capacitatea de a fi lângă ea tot timpul. Așa că m-am adresat azilului „TRĂIEȘTE”. Aici, mama mea nu se simte abandonată și primește suficientă atenție și îngrijire. Vă mulțumesc din nou!

25.08.2020 Irina Șilina
testimonials-client
Obțineți consultație chiar acum


Persoanele în vârstă suferă adesea de sentimente de singurătate, deoarece rudele nu pot fi alături de ele non-stop. Iar pentru persoanele în vârstă care au boli sau după un accident vascular cerebral, este necesară o schemă specială sau o reabilitare profesională. În astfel de cazuri, persoana este cel mai bine plasată într-un azil de bătrâni, unde va fi înconjurată de atenție și poate primi sprijin fizic și mental de la personalul medical profesionist. Ce condiții le pot oferi caselor de bătrâni plătite oaspeților lor și este posibil să găzduiască ieftin o rudă în vârstă într-o astfel de pensiune?

Ce este un azil de bătrâni?

Atunci când alegeți un internat pentru persoana iubită, trebuie să țineți cont de o serie de criterii importante. În același timp, este mai bine să acordați preferință unei instituții private în care lucrează personal calificat. Azilul privat pentru bătrâni TRĂIEȘTE din Moldova acceptă persoane cu deficiențe de atenție și le oferă condiții mai bune.

În cadrul azilului privat, o persoană în vârstă poate uita de toate grijile cotidiene, odihnindu-se și făcând ceea ce îi place. Costul cazării într-o astfel de casă depinde de caracteristicile individuale ale persoanei și se negociază individual pentru fiecare caz. Plasând o rudă într-o pensiune, nu vă puteți face griji cu privire la sănătatea sa și asigurați-vă că va fi îngrijit.

Azil privat de bătrâni din Chișinău

Azilul privat (căminul privat) TRĂIEȘTE oferă cazare confortabilă pentru vârstnici în camere de diferite clase la prețuri accesibile. Aici, orice persoană în vârstă se va simți ca acasă, fiind sub supravegherea non-stop a personalului cu abilitățile medicale necesare.

TRĂIEȘTE reprezintă azil pentru bătrâni contra plată în Moldova, ideal pentru persoanele în vârstă obosite de singurătate. Un azil de bătrâni privat va oferi atmosferă plăcută și confortabilă pentru toți cei care au nevoie de condiții speciale sau de reabilitare profesională.

Cine poate fi înscris într-un centru (azil) de elită pentru bătrâni?

Ușile azilului privat pentru bătrâni din Moldova sunt deschise nu doar pentru persoanele în vârstă singure, ci și pentru persoanele care au suferit traume, accident vascular cerebral sau suferă boli psihologice. Foarte des, astfel de persoane în vârstă au nevoie de condiții speciale greu de asigurat acasă. Personalul unui azil privat nu numai că va înconjura fiecare oaspete cu atenție și grijă, ci va ajuta și la reabilitare fără a pierde contactul cu cercul social al colegilor. Este ușor să înregistrați o rudă într-un azil pentru bătrâni. Condițiile și costul șederii unei persoane într-o astfel de instituție sunt negociate separat, iar administrația azilului ține cont foarte mult de dorințele fiecărui pacient. Cele mai simple camere sunt concepute pentru mai multe persoane și sunt ieftine, dar sunt echipate de tot ce este necesar.

Azil pentru bătrâni în Chișinău: condiții de cazare

azil de batrani moldova

În azilul pentru bătrâni, sunt posibile diverse opțiuni de cazare. Costul șederii pensionarilor în azilul privat depinde de mobilierul și de numărul de locuri dincameră. În plus, prețul este influențat de starea sănătății persoanei și de capacitatea sa de a se deplasa independent. Azilul de bătrâni Chișinău are camere confortabile și ieftine pentru persoanele în vârstă care sunt gata să trăiască în compania colegilor lor și se pot deplasa independent. Pentru persoanele în vârstă care preferă singurătatea și tăcerea, azilul este dotat cu camere de lux, la un preț mai mare. Pacienții cu dizabilități și imobilizați la pat pot fi plasați în camere separate, cu mobilier special, care facilitează îngrijirea lor. Toate camerele au paturi confortabile și tot ce e necesar pentru un trai confortabil.

Oaspeții permanenți ai azilului își pot petrece timpul în aer liber, mergând într-o zonă special echipată din apropierea acestuia. Înainte de a înscrie ruda în vârstă la azilul TRĂIEȘTE, puteți contacta administratorul sediului instituției din Chișinău pentru a vedea personal camerele. Angajații se vor familiariza cu prețurile diferitelor opțiuni de cazare și vă vor răspunde la toate întrebările.

Azil pentru bătrâni: îngrijire calificată pentru vârstnici

specialişti

Azilul pentru bătrâni din Chișinău oferă îngrijire profesională și este cel mai bun loc pentru vârstnici și pensionari cu diverse boli. În timp ce se cazează într-o pensiune din Moldova, o persoană primește o gamă completă de servicii:

 • personalul azilului menține curățenia în toate camerele;
 • pentru pacienții țintuiți la pat este asigurat serviciul asistentei medicale;
 • toți pensionarii sunt supuși unor examinări medicale regulate, iar personalul azilului monitorizează îndeaproape respectarea tuturor prescripțiilor medicului, monitorizează medicația și implementarea procedurilor necesare
 • pentru bătrânii fragili, personalul azilului oferă asistență în efectuarea procedurilor de igienă, schimbarea hainelor și regimul alimentar;
 • toți oaspeții internatului vizitează în mod regulat aerul curat;
 • rudele persoanelor în vârstă pot veni în vizită fără obstacole la adresa azilului din Chișinău
 • personalul are grijă de fiecare pensionar în regim non-stop, organizează divertisment interesant pentru pensioneri;
 • un nutriționist experimentat și un bucătar profesionist oferă dieta ideală pentru persoanele în vârstă;
 • orarul zilnic este strict respectat în azil și domnește o atmosferă confortabilă și calmă

Azilul pentru persoanele în vârstă TRĂIEȘTE acceptă persoanele în vârstă cu diverse tulburări psihologice, boli ale sistemului cardiovascular și ale vederii. În pereții pensiunii, este posibilă reabilitarea persoanelor în vârstă după un accident vascular cerebral și a suferit leziuni, precum și îngrijirea completă a pacienților cu pat.

Azil pentru bătrâni în Chișinău: avantajele unui azil privat

Un azil privat pentru bătrâni este un loc liniștit și confortabil, cu o atmosferă familiară, unde o persoană în vârstă poate lua o pauză de la toate grijile cotidiene și poate primi îngrijire profesională. Șederea la azilul TRĂIEȘTE din Chișinău oferă o serie de beneficii pentru persoanele în vârstă:

 • camere confortabile, cu diverse opțiuni de cazare;
 • supravegherea non-stop a personalului medical cu experiență;
 • capacitatea de a menține un cerc social de comunicare cu colegii;
 • o dietă optimă formată din mâncăruri gustoase și hrănitoare;
 • prețuri diferite pentru cazare – de la camere economice ieftine la apartamente;
 • posibilitatea de a se angaja în hobby-uri și de a participa la activități recreative în cadrul azilului;
 • personalul prietenos al azilului, care înconjoară fiecare oaspete cu atenție și grijă.

În azilul privat pentru bătrăni TRĂIEȘTE, angajații știu să organizeze condiții confortabile pentru o persoană în vârstă. Azilul are o atmosferă primitoare și confortabilă, iar personalul prietenos este întotdeauna gata să ofere orice ajutor fiecărui oaspete.