Caracteristici de îngrijire pentru pacienții imobilizați la pat, în casa noastră de asistență medicală

Pacienții imobilizați la pat au nevoie de îngrijiri speciale și trebuie să aibă pe cineva alături non-stop. Dar acasă este dificil să creezi condiții suficient de confortabile pentru o persoană în vârstă în care îi va fi convenabil și plăcut să se afle. În plus, rudele pacienților imobilizați la pat nu au abilitățile necesare pentru a efectua în mod corespunzător procedurile medicale necesare. Prin urmare, este mai bine să încredințați îngrijirea persoanei în vârstă imobilizată la pat personalului unui azil specializat.

Îngrijirea unei persoane în vârstă: caracteristici

Pentru a oferi îngrijire medicală adecvată rudei în vârstă, mulți oameni apelează la serviciile sociale. Dar numai angajații unei instituții specializate care au abilitățile necesare pot avea grijă de acești pacienți non-stop.

Pentru a afla cât costă o astfel de îngrijire, puteți contacta azilul pentru bătrâni. Prețul cazării într-un azil va depinde de mai mulți factori. Și, în plus față de îngrijirea cuprinzătoare în interiorul unei astfel de instituții, pacienții imobilizați la pat au posibilitatea de a comunica cu alți pacienți fără a se simți izolați de societate.

Îngrijirea unui pacient imobilizat la pat are câteva caracteristici importante și trebuie efectuată în conformitate cu anumite reguli:

 • este important să se monitorizeze în mod constant starea de sănătate a persoanei în vârstă și să se monitorizeze bunăstarea acestora;
 • pacienții imobilizați pat au nevoie de mobilier confortabil și o cameră luminoasă și curată — astfel încât să se simtă mai confortabil;
 • persoana în vârstă are nevoie de îngrijire medicală completă — asistență în schimbarea hainelor, menținerea igienei personale și a mâncării;
 • pacientul imobilizat la pat necesită plimbări regulate în aerul proaspăt;
 • îngrijirea completă a pacientului implică o rutină zilnică clară, proceduri medicale și masaj special pentru prevenirea ulcerelor;
 • pentru a menține o stare emoțională normală, este important ca o persoană în vârstă să comunice nu numai cu un asistent social, ci și cu alte persoane.

Cât costă îngrijirea unui pacient imobilizat la pat

Într-un azil privat pentru persoanele în vârstă, toate persoanele în vârstă sunt îngrijite non-stop de către personalul experimentat și politicos, înconjurând fiecare oaspete cu atenție și îngrijire. Pacienților imobilizați la pat le sunt acordate toate condițiile necesare pentru a se simți confortabil și pentru a primi asistența medicală necesară.

îngrijirea bătrânilor

Prețul îngrijirii pentru un pacient imobilizat la pat într-un azil include:

 • cameră confortabilă și luminoasă, cu mobilier confortabil;
 • o dietă echilibrată constând din mâncăruri sănătoase și delicioase;
 • îngrijire medicală profesională-menținerea unui aspect îngrijit al unei persoane, schimbarea hainelor, monitorizarea consumului de medicamente și alimente;
 • plimbare într-o zonă special amenajată în apropierea instituției;
 • organizarea de divertisment și activități plăcute de agrement.

Pentru a afla prețul exact al cazării rudelor în vârstă într-o instituție privată, este suficient să contactați administrația azilului. Pentru toți pacienții, puteți alege condițiile optime de trai, precum și să comandați serviciile unei asistente medicale care va efectua îngrijire non-stop pentru o persoană cu mobilitate limitată.

În azilul privat pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, persoanele cu dizabilități și vârstnicii trăiesc într-o atmosferă confortabilă, calmă. În cadrul instituției de la Kiev, persoanele în vârstă sunt complet eliberate de toate grijile cotidiene. Azilul pentru bătrâni are camere luminoase, paturi moderne și teritoriul pentru mersul pe jos în aer liber. Și personalul amabil al instituției nu privează de atenție niciun locatar.

29.09.2020 Vera Frolova

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

11.09.2020 Roman Copaci

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot  ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

2.09.2020 Elene Rotar

Acum trei ani, familia noastră a avut o pierdere grea– tatăl meu a decedat. Mama noastră nu a putut suporta cu ușurință moartea sa și după două luni a avut un accident vascular cerebral. Medicii au spus că are nevoie de îngrijire constantă, dar nu am capacitatea de a fi lângă ea tot timpul. Așa că m-am adresat azilului „TRĂIEȘTE”. Aici, mama mea nu se simte abandonată și primește suficientă atenție și îngrijire. Vă mulțumesc din nou!

25.08.2020 Irina Șilina
testimonials-client
strada Valeriu Cupcea 11, Orhei, Молдавия +37376005707 tyrbota@gmail.com