Caracteristici de grija pentru pacientii cu Alzheimer in casa noastra internat

Sindromul Alzheimer este destul de frecvent la persoanele în vârstă. În acest caz, o persoană are nevoie de supraveghere non-stop și de îngrijire specială a personalului calificat. Nu există nici un remediu pentru sindromul Alzheimer. Dar centrele private pentru persoanele cu demență vor fi de ajuor pentru confortul vieții persoanei în vârstă. Într-un astfel de centru, fiecare bătrân va fi înconjurat de îngrijire și atenție.

Ce este boala Alzheimer?

Sindromul Alzheimer se referă la patologiile sistemului nervos. Cauza bolii este moartea anumitor zone ale țesutului cerebral și deteriorarea conexiunilor dintre neuroni. Al doilea nume al bolii este demența. La persoanele în vârstă, se dezvoltă mai rapid, deoarece odată cu vârsta, există o distrugere naturală a tuturor țesuturilor din corp.

O persoană cu demență poate fi recunoscută prin mai multe simptome:

 • uitare, perturbare a memoriei pe termen scurt;
 • dificultate de concentrare;
 • dificultăți în efectuarea activităților zilnice de rutină în secvența necesară;
 • pierderea capacității de a naviga pe un teren familiar;
 • lipsa dorinței de a-ți monitoriza aspectul;
 • probleme cu vorbirea;
 • schimbări de dispoziție – de la apatie la irascibilitate;
 • tendința de a merge undeva fără scop;
 • credința în evenimente fictive.

Avantajele unui centru pentru pacienții cu demență

Personalul centrului asigură persoanelor cu demență îngrijirea de care au nevoie. O persoană cu sindrom Alzheimer necesită supraveghere non-stop, deoarece nu se poate îngriji singură și este predispusă la acțiuni inadecvate. Rudele nu pot fi în mod constant lângă pacienții cu demență, așa că cel mai bine este să înregistrați astfel de persoane în vârstă într-un centru specializată pentru pacienții cu Alzheimer. Azilul privat pentru bătrânii ce suferă de Alzheimerului dispune de personal calificat. Într-un astfel de azil pentru bătrâni Chisinau, se oferă sprijin complex pentru pacienții cu Alzheimer, iar personalul azilului ajută persoanele în vârstă să restabilească activitatea creierului. Plasând o persoană cu sindrom Alzheimer într-un astfel de centru, îi puteți crea un mediu de viață confortabil și sigur. Încadrul azilului de bătrâni, se monitorizează cu atenție bunăstarea oaspetelui cu sindrom Alzheimer, se controlează aportul de medicamente prescrise de medic.

Centru pentru bolnavii de Alzheimer: nuanțe cheie ale îngrijirii.

Centrul privat pentru bătrâni oferă camere confortabile pentru pacienții cu demență. Personalul centrului se ocupă de îngrijirea zilnică. Persoanelor vârstnice cu sindrom Alzheimer li se oferă asistență medicală calificată pentru a preveni progresul bolii. În centru, psihologul comunică cu bătrânul ce suferă de demență. Ajută la normalizarea stării emoționale a unei persoane diagnosticate cu Alzheimer. În azilul de bătrâni pentru bolnavi, tratamentul se se desfășoară conform unui program dezvoltat individual, care include antrenament pentru abilitățile motorii fine ale restaurării mâinilor și vorbirii, exerciții de respirație și lucrul cu memoria. Acest curs de reabilitare poate îmbunătăți starea unei persoane diagnosticate cu Alzheimer.

Centrul pentru pacienții cu demență oferă o gamă completă de servicii pentru persoanele în vârstă:

 • azilul de bătrâni respectă strict orarul zilnic;
 • persoana cu sindrom Alzheimer primește mâncare bogată în vitamine și gustoasă conform meniului elaborat de un nutriționist cu experiență;
 • personalul azilului de bătrâni comunică cu pacienții cu Alzheimer;
 • pacienții nu pot părăsi azilul singuri;
 • pentru bolnavii de Alzheimer se organizează plimbări zilnice pe teritoriul amenajat al azilului;
 • personalul azilului de bătrâni privat ajută o persoană să se îmbrace, să mănânce și supraveghează aspectul îngrijit al bătrânului;
 • toți pacienții cu sindromul Alzheimer sunt monitorizați constant.

În azilul privat pentru bătrâni, pacienții cu Alzheimer sunt îngrijiți și în siguranță. Și personalul prietenos efectuează reabilitare completă a persoanelor în vârstă cu sindrom Alzheimer, făcându-le viața confortabilă.

În azilul privat pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, persoanele cu dizabilități și vârstnicii trăiesc într-o atmosferă confortabilă, calmă. În cadrul instituției de la Kiev, persoanele în vârstă sunt complet eliberate de toate grijile cotidiene. Azilul pentru bătrâni are camere luminoase, paturi moderne și teritoriul pentru mersul pe jos în aer liber. Și personalul amabil al instituției nu privează de atenție niciun locatar.

29.09.2020 Vera Frolova

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

11.09.2020 Roman Copaci

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot  ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

2.09.2020 Elene Rotar

Acum trei ani, familia noastră a avut o pierdere grea– tatăl meu a decedat. Mama noastră nu a putut suporta cu ușurință moartea sa și după două luni a avut un accident vascular cerebral. Medicii au spus că are nevoie de îngrijire constantă, dar nu am capacitatea de a fi lângă ea tot timpul. Așa că m-am adresat azilului „TRĂIEȘTE”. Aici, mama mea nu se simte abandonată și primește suficientă atenție și îngrijire. Vă mulțumesc din nou!

25.08.2020 Irina Șilina
testimonials-client
strada Valeriu Cupcea 11, Orhei, Молдавия +37376005707 tyrbota@gmail.com