Caracteristici de reabilitare dupa un accident vascular cerebral in casa noastra de asistenta medicala

Ca urmare a accidentului vascular cerebral (AVC), persoana poate pierde parțial unele dintre funcțiile corpului și este necesar un curs complex de reabilitare pentru o recuperare completă. Este imposibil să îl efectuezi acasă, deoarece rudele victimelor accidentului vascular cerebral au rareori abilitățile medicale necesare și nu pot îngriji pacientul non-stop. Reabilitarea completă după un accident vascular cerebral este posibilă numai în interiorul zidurilor unui sanatoriu specializat, iar prețul cursului depinde de caracteristicile individuale ale fiecărui caz.

Principalele direcții de reabilitare a pacienților cu AVC

După accidentul vascular cerebral, este important să restabiliți circulația sângelui în vasele creierului pentru a restabili funcțiile pierdute ale corpului. Planul de reabilitare ar trebui elaborat de un specialist cu experiență, iar costul unei astfel de terapii depinde de ce parte a corpului este cea mai afectată de accidentul vascular cerebral.

Există mai multe direcții de reabilitare:

  • Reabilitare fizică — permite persoanei să-și întoarcă mobilitatea și să restabilească tonusul muscular, iar costul (prețul) este determinat individual pentru fiecare pacient. Această terapie include exerciții pentru dezvoltarea abilităților motorii și, de asemenea, ajută pacientul să utilizeze dispozitive suplimentare pentru mișcare.
  • Recuperarea vorbirii și scrierii — implică sesiuni regulate cu un logoped. În procesul unei astfel de reabilitări, pacientului i se oferă și un masaj al mușchilor faciali pentru a ameliora tensiunea.
  • Reabilitare psihologică — care vizează îmbunătățirea stării emoționale a pacientului după un accident vascular cerebral, ajutând să facă față depresiei.

Durata recuperării după un accident vascular cerebral, precum și prețul terapiei, sunt determinate individual. Cel mai bine este să urmați un curs de terapie în cadrul unui sanatoriu specializat. Administratorul instituției vă va ajuta să calculați costul terapiei și să găsiți răspunsurile la toate întrebările.

Reabilitare după accident vascular cerebral: îngrijirea pacienților imobilizați la pat în cadrul azilului:

Chiar dacă rudele unei persoane care a suferit un accident vascular cerebral au suficient timp liber, este imposibil să se asigure o reabilitare completă a corpului acasă. Procedurile medicale necesare pot fi efectuate numai în interiorul unui azil specializat, iar prețul terapiei de recuperare depinde de tipul bolii.

Reabilitarea după accident vascular cerebral în cadrul azilului include o gamă completă de servicii:

  • îngrijire non-stop și sprijin psihologic;
  • controlul consumului de medicamente în timp util și implementarea procedurilor medicale;
  • urmarea regimului zilnic fix;
  • asistență în efectuarea procedurilor de igienă, alimentație și schimbarea hainelor pentru pacienții imobilizați la pat;
  • plimbări regulate în aer liber;
  • nutriție echilibrată.

Costul final al cursului de reabilitare după AVC depinde de caracteristicile fiecărui caz în arte, prin urmare este calculat individual.

În azilul privat pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, persoanele cu dizabilități și vârstnicii trăiesc într-o atmosferă confortabilă, calmă. În cadrul instituției de la Kiev, persoanele în vârstă sunt complet eliberate de toate grijile cotidiene. Azilul pentru bătrâni are camere luminoase, paturi moderne și teritoriul pentru mersul pe jos în aer liber. Și personalul amabil al instituției nu privează de atenție niciun locatar.

29.09.2020 Vera Frolova

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

11.09.2020 Roman Copaci

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot  ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

2.09.2020 Elene Rotar

Acum trei ani, familia noastră a avut o pierdere grea– tatăl meu a decedat. Mama noastră nu a putut suporta cu ușurință moartea sa și după două luni a avut un accident vascular cerebral. Medicii au spus că are nevoie de îngrijire constantă, dar nu am capacitatea de a fi lângă ea tot timpul. Așa că m-am adresat azilului „TRĂIEȘTE”. Aici, mama mea nu se simte abandonată și primește suficientă atenție și îngrijire. Vă mulțumesc din nou!

25.08.2020 Irina Șilina
testimonials-client
strada Valeriu Cupcea 11, Orhei, Молдавия +37376005707 tyrbota@gmail.com