Caracteristici ale îngrijirii în casa noastră de bătrâni

Persoanele în vârstă necesită îngrijire și atenție deosebită, dar foarte des simt un sentiment de singurătate. Cu timpul, este mult mai dificil pentru persoanele în vârstă să se miște independent, iar corpul lor devine mai susceptibil la diferite boli și infecții. Rudele rareori au ocazia să fie în permanență aproape de cei dragi în vârstă și să le ofere în mod independent îngrijirea corespunzătoare. în astfel de cazuri, îngrijirea părinților în vârstă poate fi încredințată unui azil de bătrâni medicală specializzate. Aici, pensionarii pot obține îngrijirea necesară și pot găsi un cerc de comunicare cu semenii lor. Prețul acestor servicii depinde de condițiile de plasare în staționar și de starea de sănătate a pacientului.

Azilul de bătrâni TRĂIEȘTE: îngrijire profesională pentru persoanele în vârstă

Este foarte dificil să se organizeze o îngrijire deplină pentru o persoană în vârstă la domiciliu, mai ales dacă suferă de anumite boli sau este țintuit la pat. în plus, rudele nu au adesea cunoștințele medicale necesare pentru a oferi în mod corespunzător îngrijiri medicale persoanei dragi. în astfel de cazuri, puteți contacta un serviciu special și puteți utiliza serviciile unui asistent social care va oferi unei persoane îngrijire de zi. Dar cel mai bine este să plasați o rudă în vârstă într-un azil, unde va putea primi asistența necesară și asistența medicală completă non-stop.

Bunăvoința și răbdarea sunt importante atunci când avem de-a face cu persoanele în vârstă. în cadrul unui azil privat, se efectuează nu numai îngrijiri medicale profesionale pentru persoanele în vârstă, ci sunt folosite și serviciile unui psiholog. Astfel de sesiuni sunt importante pentru menținerea stării emoționale normale a unei persoane în vârstă. Prețul plasării într-o instituție privată depinde de condițiile de viață și de ce fel de îngrijire este necesară pentru o persoană în vârstă.

Servicii de bază pentru persoanele în vârstă în staționar

Fiecare locatar al azilului primește îngrijire medicală completă și este înconjurat de îngrijire non-stop. Instituția se deosebește favorabil de serviciul social obișnuit. Personalul pensiunii nu numai că oferă asistență unei persoane în vârstă în desfășurarea activităților zilnice de rutină, dar oferă și reabilitare medicală eficientă.

îngrijirea persoanelor vârstnice în cadrul azilului privat TRĂIEȘTE include următoarele servicii:

 • crearea condițiilor de viață confortabile – toate camerele au mobilierul necesar, curățarea și ventilația regulată;
 • pentru persoanele în vârstă, se efectuează îngrijiri medicale complete – personalul instituției monitorizează bunăstarea pacienților lor și îndeplinesc tuturor prescripțiilor medicale;
 • persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități beneficiază de îngrijire specială, asistență în alimentație, efectuarea procedurilor de igienă;
 • pentru pacienți sunt organizate plimbări pe teritoriul din apropierea pensiunii, iar pentru activități de agrement interesante sunt oferite diverse opțiuni de divertisment;
 • prețul include mese pe un meniu echilibrat, făcut special pentru persoanele în vârstă;
 • pacienții imobilizați la pat pot beneficia de serviciile unei asistente medicale – ea va asista persoana în toate acțiunile și va oferi îngrijire complexă non-stop.

îngrijirea persoanelor în vârstă în cadrul azilului: avantaje

în cadrul azilului privat TRĂIEȘTE persoanele în vârstă sunt în permanență îngrijite de personalul politicos. Plasarea părinților sau a altor rude în vârstă într-o astfel de instituție are o serie de avantaje:

 • toți pacienții cu boli primesc îngrijiri medicale calificate;
 • personalul instituției monitorizează strict punerea în aplicare a prescripțiilor medicului și administrarea în timp util a medicamentelor;
 • un psiholog cu experiență lucrează cu persoanele în vârstă, oferind ajutor calificat în lupta împotriva depresiei;
 • pentru locatari, sunt organizate divertismente interesante și plimbări regulate în aer liber
 • în staționar sunt toate condițiile pentru o viață confortabilă și de recreere;
 • pentru pacienții imobilizați la pat, camerele speciale sunt dotate cu mobilierul necesar pentru a facilita îngrijirea unei astfel de persoane.
 • pacienții au posibilitatea de a comunica între ei, ceea ce ajută la diminuarea sentimentului de singurătate;
 • mese echilibrate și delicioase sunt oferite tuturor oaspeților, iar meniul este pregătit de un nutriționist cu experiență;
 • în cadrul unui azil de bătrâni, este posibilă reabilitarea și îngrijirea eficientă a unei persoane după un accident vascular cerebral, diverse leziuni și alte boli.

Angajații azilului de bătrâni sunt întotdeauna gata să-și asiste pacienții în desfășurarea activităților zilnice. Pentru persoanele care nu se pot mișca independent, poate fi atribuită o asistentă medicală. Ea va putea oferi îngrijire non-stop și profesională. Iar prețul unei astfel de îngrijiri depinde de specificul fiecărui caz, deci este negociat individual.

În azilul privat pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, persoanele cu dizabilități și vârstnicii trăiesc într-o atmosferă confortabilă, calmă. În cadrul instituției de la Kiev, persoanele în vârstă sunt complet eliberate de toate grijile cotidiene. Azilul pentru bătrâni are camere luminoase, paturi moderne și teritoriul pentru mersul pe jos în aer liber. Și personalul amabil al instituției nu privează de atenție niciun locatar.

29.09.2020 Vera Frolova

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

11.09.2020 Roman Copaci

Ajungând în azilul pentru bătrâni „TRĂIEȘTE”, orice pensionar simte grijă și confort. Camerele sunt curate și confortabile. Camerele sunt dotate cu tot  ceea ce o persoană în vârstă sau o persoană cu dizabilități are nevoie pentru o odihnă confortabilă. Azilul de bătrâni este situat într-o zonă liniștită. Toți angajații instituției sunt foarte tacticoși, oferă vârstnicilor toată asistența necesară și monitorizează constant bunăstarea lor.

2.09.2020 Elene Rotar

Acum trei ani, familia noastră a avut o pierdere grea– tatăl meu a decedat. Mama noastră nu a putut suporta cu ușurință moartea sa și după două luni a avut un accident vascular cerebral. Medicii au spus că are nevoie de îngrijire constantă, dar nu am capacitatea de a fi lângă ea tot timpul. Așa că m-am adresat azilului „TRĂIEȘTE”. Aici, mama mea nu se simte abandonată și primește suficientă atenție și îngrijire. Vă mulțumesc din nou!

25.08.2020 Irina Șilina
testimonials-client
strada Valeriu Cupcea 11, Orhei, Молдавия +37376005707 tyrbota@gmail.com