Despre Centrul rezidențial

Oferim persoanelor în etate cazare confortabilă și îngrijire de calitate din partea unui personal atent și profesionist. Gama de servicii oferite variază în funcție de nevoile fiecărui beneficiar. Oferim servicii pentru ședere de lungă și scurtă durată în condiții adaptate nevoilor bătrânilor, precum și servicii de reabilitare după diverse afecțiuni și accidentări, precum infarct miocardic, accident vascular cerebral și diverse fracturi.

Pentru noi este important să oferim îngrijire completă beneficiarilor noștri.

Noi oferim:

  • Condiții de ședere de calitate
  • Alimentație echilibrată
  • Îngrijire non-stop din partea unor infirmiere profesioniste
  • Acordarea asistenței psihologice
  • Acordarea de ajutor în procedurile de igienă
  • Proceduri fizioterapeutice
  • Existența propriului spațiu verde
  • Activități interesante de petrecere a timpului liber
  • Ajutor din partea unui personal binevoitor în soluționarea chestiunilor cotidiene.

Principiile noastre

Noi am asigurat toate condițiile necesare pentru o ședere confortabilă a beneficiarilor cu diverse posibilități fizice. Considerăm că o atitudine binevoitoare și prietenoasă, combinată cu experiență și profesionalism, este cheia unei șederi confortabile pentru beneficiarii noștri. În activitatea Centrului ne conducem de următoarele principii:

Atenție și îngrijire a sănătății.

În fiecare zi verificăm cum se simt beneficiarii noștri, acordăm consultări din partea specialiștilor și desfășurăm activități de reabilitare. Noi știm cât de important este să asigurăm unei persoane în etate condițiile necesare, adaptate nevoilor sale.

Atmosferă ospitalieră de acasă.

Centrul Rezidențial „TRĂIEȘTE” este un loc pentru odihnă! Interior confortabil al camerelor, zonă de parc bine îngrijită cu alee și scaune, unde persoana dragă va simți toată frumusețea naturii și bucuria de a comunica cu semenii.

Importanța comunicării cu oamenii.

Pe lângă studiile medicale, toți angajații Centrului nostru rezidențial sunt oameni dedicați muncii lor, care pun în prim plan respectul, bunăvoința și grija față de ceilalți. Fiecare dintre beneficiarii noștri devine prietenul nostru.

Viață activă și creație.

În Centrul nostru sunt create condiții ideale pentru ca fiecare dintre beneficiarii noștri să se simtă autosuficient și independent și, în același timp, să primească imediat sprijinul necesar. Fiecare beneficiar are la dispoziție spațiu personal și o varietate de activități de petrecere a timpului liber – cântecul, lectura, pictura și alte activități de creație contribuie la descoperirea de noi fațete ale personalității.

Noi credem că bătrânețea poate fi frumoasă! Centrul Rezidențial „TRĂIEȘTE” dispune de toate condițiile pentru о ședere confortabilă.

Am creat cele mai bune condiții de locuit pentru beneficiarii noștri. Pe întreg teritoriu al Centrului rezidențial sunt amenajate praguri joase și balustrade. Toate saloanele sunt realizate în culori deschise și dotate cu mobilier din materiale de calitate cu curbe moi, paturi joase, noptiere și alt mobilier necesar. Persoanele imobilizate sunt asigurate cu paturi ortopedice speciale. Fiecare cameră de baie este dotată cu balustrade și obiecte sanitare special concepute pentru nevoile persoanelor în etate.

Centrul rezidențial dispune de o cantină proprie, bibliotecă și zonă de odihnă. În curte se află un parc minunat, amenajat pentru plimbări în aer liber.

Alimentația în cadrul Centrului Rezidențial „TRĂIEȘTE” include bucate binecunoscute cu care sunt obișnuiți beneficiarii: supe, borș, terci, piureuri, bucatedincarne șipește, salate, deserturi din fructe etc. Din băuturi se oferă ceai, cafea, compot, cacao, acestea fiind însoțite de biscuiți gustoși și sănătoși. Mâncarea sănătoasă nu ne lipsește de posibilitatea de a ne bucura de gustoșeniile preferate.

Produsele pentru cantină sunt proaspete și de înaltă calitate, care se verifică la fiecare achiziție. Cooperăm doar cu furnizori verificați și de încredere.

Bucătarii noștri pregătesc bucate festive pentru ocazii speciale – zile de naștere întâlniri memorabile etc. Fiecaresărbătoareeste însoțită cuosurpriză plăcută!

Noi credem că petrecerea timpului liber într-un mod interesant și variat este cheia unei bătrânețe fericite! Una dintre cele mai importante sarcini este organizarea timpului liber, umplerea zilei cu o varietate de activități care dau plenitudine zilei trăite și fac viața în Centrul rezidențial emoțional bogată și împlinită!

În cadrul Centrului Rezidențial „TRĂIEȘTE” se organizează vizionări de filme și seri muzicale, jocuri de masă, care dezvoltă abilitățile motorii fine (asemenea jocuri nu numai că distrează o persoană în vârstă; acestea sunt indispensabile pentru recuperarea după fracturi de braț), precum și confecționarea diferitelor obiecte de artizanat (tricotare sau broderie). Plimbări sănătoase la aer curat pe teritoriul Centrului rezidențial, organizarea de măsuri tematice care pot fi dedicate oricărei sărbători și multe altele! La noi, persoana Dvs. dragă cu siguranță nu se va plictisi!

Serile literare vor dărui confort sufletesc și pace interioară. Citirea în glas a operelor și poeziilor preferate ridică buna dispoziție și antrenează memoria. Serile tematice dedicate unui anumit autor sau eveniment vor permite lărgirea orizonturilor.

De asemenea, organizăm concerte cu invitarea ansamblurilor folclorice. Repertoriul este variat, care include cântece populare și din folclor. Concerte de sărbătoare se organizează și de voluntari care sunt mereu gata să-i bucure pe beneficiarii noștri.

Accessibility Toolbar