Îngrijirea beneficiarilor cu Alzheimer

Boala Alzheimer este o afecțiune degenerativă a celulelor nervoase care duce la pierderea memoriei și se poate dezvolta pe parcursul multor ani. Din păcate, în prezent nu există nici un tratament pentru această boală.

Lupta de sine stătătoare cu greutățile provocate de boala Alzheimer este o povară imposibilă. Centrul Rezidențial „TRĂIEȘTE” dispune de un personal cu experiență și instruire specială în îngrijirea persoanelor în etate cu această boală. Noi oferim toate serviciile necesare șederii beneficiarilor cu Alzheimer, ținând cont de specificul bolii.

Siguranța

Pentru a menține siguranța fiecărui beneficiar cu Alzheimer, este necesar se organizat îngrijire și supraveghere pentru el timp de 24 de ore pe zi, ceea ce este adesea peste puterea membrilor familiei în condițiile de acasă.

Îngrijire specială

Boala Alzheimer, pe măsură ce progresează, face persoana să devină neputincioasă, absentă și uitucă, ceea ce necesită o mare tărie psihologică și răbdare din partea îngrijitorilor, precum și aptitudini speciale. Când vă adresați la Centrul Rezidențial „TRĂIEȘTE”, fiecare pacient primește tot ce are nevoie:

  • Alimentație integrală și echilibrată conform indicațiilor medicale;
  • Ajutor calificat în îndeplinirea procedurilor de igienă;
  • Satisfacerea tuturor nevoilor cotidiene.

Centrul nostru este dotat cu toate echipamentele necesare, o zonă verde îngrădită și personal care va asigura îngrijirea optimă pentru fiecare pacient. Persoana dragă va fi sub supraveghere permanentă și în deplină siguranță.

Pentru noi este important ca beneficiarii noștri să se simtă confortabil și liniștit!

Accessibility Toolbar