Reabilitare după o fractură de șold

Noi facem totul pentru a restabili mobilitatea și independența beneficiarilor. Procesul de recuperare după o fractură de șold trebuie să înceapă imediat după accidentare.

Noi organizăm o îngrijire integrală, ceea ce ne permite să evităm consecințele atât de neplăcute ale unei fracturi de șold, cum ar fi neunirea oaselor, tulburări ale circulației sângelui, procesele inflamatorii, apariția escarelor, tulburările psihice, pneumonia (se dezvoltă pe fondul slăbirii generale a organismului persoanei în etate și a fenomenelor stagnante), formarea cheagurilor de sânge.

În perioada de imobilizare sunt importante exercițiile de respirație și o dietă echilibrată. Perioada lungă de recuperare mărește riscul apariției escarelor. Pentru a evita apariția acestora, noi recurgem la masaj, iar infirmierele noastre cu experiență ajută la schimbarea regulată a poziției corpului. Cei care au devenit practic incapabili de acțiune din cauza unei fracturi sunt asistați la satisfacerea procedurilor de igienă.

În etapa finală a reabilitării, este indicată activitatea motorie – personalul Centrului nostru rezidențial acordă ajutor și sprijin beneficiarilor în etate și, de asemenea, controlează securitatea. Orice mișcare neglijentă poate duce la o nouă leziune, ceea ce în niciun caz nu trebuie admis. După accidentare persoanele în etate încep să învețe a merge, sprijinindu-se pe premergătoare sau cârje – rezemarea pe piciorul rănit în această perioadă este exclusă.

Dvs. puteți asigura o reabilitare integrală a persoanei dragi, apelând la Centrul Rezidențial „TRĂIEȘTE”. Personalul calificat are experiență în procesul de recuperare în urma fracturilor de șold suportate.

Accessibility Toolbar